Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PES 6 Classic Online League
Ovaj forum služi isključivo u svrhu druženja zaljubljenika u PES 6, najbolju simulaciju nogometa svih vremena. Na forumu će se održavati online natjecanja, poput turnira, liga, kupova...
Prva utakmica dosta izjednačenija nego pto to rezultat govori, ali moje šanse su ušle, hawksove nisu. Druga utakmica ipak dosta bolji PSV i na kraju zaslužen prolaz u polufinale.
Napeta tekma Steaua je imal 2 puta šansu za zabiti 1 na 1 s golmanom ali ne ide sve do 80 min kad je Kaiser.poveo odma drugi napad se dogodilo vjerovali ili ne ovo,gledam i ne vjerujem svojim očima otkad igram pes ovako nešto se nikad nije desilo gledam i ne mogu nikako objasniti ni shvatiti... lopta se od stative odbija pod kutem van a sudac svira gol,jedina mi je utjeha to što je bilo za 2 :0 uglavnom čestitke Trequartisti...evo link pa pogledajte sami.
Fantastična utakmica, sa brdom šansi, lijepih poteza, stativa, lopti spašenih sa crte. Na kraju pobjeda iz penala gdje golman ulijeće sa obe nogu u Kiefta, a mlađa verzija Romaria od onog Barceloninog mirno pretvara penal u pogodak.
PSV-Barcelona 1:0 (R.Koeman 82')
Također odlična utakmica, i moram priznat da sam totalno nadigran te sam ovo morao izgubit sa nekoliko golova razlike. Kod mene je sve ostalo na dalekometnim pokušajima od kojih jedna bomba Ronalda Koemana pred kraj utakmice zavija protivnika u crno. Golman je čak uspio i obraniti ali se lopta otkotrljala u gol uz stativu. Da nisam pobjedio uz ogromnu dozu sreće i riove nepreciznosti, sad bi se naslađivao zbog onih provokacija prije utakmice, ali ostavit ću naslađivanje za neke buduće utakmice kad bolje odigram.