PES 6 Classic Online League
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PES 6 Classic Online League

Ovaj forum služi isključivo u svrhu druženja zaljubljenika u PES 6, najbolju simulaciju nogometa svih vremena. Na forumu će se održavati online natjecanja, poput turnira, liga, kupova...

You are not connected. Please login or register

Sezona 1993/94 (Izbor klubova, komentari, dogovaranje utakmica...)

+6
Mario.
Trequartista
Pierre Issa Superstar
aircanada
hawks91
Rio
10 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down  Poruka [Stranica 2 / 4.]

bhoys

bhoys

PSG

aircanada

aircanada

Bordeaux 96-99

Pierre Issa Superstar

Pierre Issa Superstar

Benfica neka bude

Trequartista

Trequartista

Guram PAO.

chule

chule
Admin

Dakle za KPK Mariu ostaje Torino, a čekamo još da phantom odabere ekipu za LP i zizou za Kup UEFA i onda imamo sve ekipe za sljedeću sezonu. Pošto danas nema kvalifikacija za afrički kup nacija Laughing mogla bi i sezona 1992-93 bit otkočena i približiti se kraju.

https://pes6classic.forumhr.com

The Phantom

The Phantom

Ja ću reprezentaciju SSSR-a tj. D. Kijev

du_zizou

du_zizou

Deportivo

Rio

Rio

ja ne znam koliko ću imat vremena idućih dana, pa ako neko večeras može odigrat koju utakmicu nek se javi

chule

chule
Admin

sezona 92-93 će bit završena kasno večeras ili sutra tijekom dana, tako da ako neko ima vremena danas za igru, slobodno igrajte, nema razloga da čekaju svi ove 2-3 utakmice što su ostale.
ja sam na raspolaganju večeras iza 22h.

Rio

Rio

ima li koga?

Mario.

Netko za tekmu?

bhoys

bhoys

ako dođe neko iz moje grupe,, nek se javi, vidjet ću preko maila i svako malo provjerit

Pierre Issa Superstar

Pierre Issa Superstar

ima nekoga? mogu sad do 3 ili iza 8

The Phantom

The Phantom

Svaka čast chule na ovome, lipo to vodiš i tablice ,čak i uvode za svaku momčad,nema šta,vidi se da nemaš život. lol!

Šalu na stranu, mogu li se dodat još samo strijelci u neku tablicu, možda nije puno,ali čovika veseli.
Ne moraš čak ni ti nego netko drugi. Kad već igramo s legendama

chule

chule
Admin

The Phantom je napisao/la:Svaka čast chule na ovome, lipo to vodiš i tablice ,čak i uvode za svaku momčad,nema šta,vidi se da nemaš život. lol!

Šalu na stranu, mogu li se dodat još samo strijelci u neku tablicu, možda nije puno,ali čovika veseli.
Ne moraš čak ni ti nego netko drugi. Kad već igramo s legendama

affraid  to se kaže, vidi se da ti je dinamičan posao.
malo mi je tlaka vodit strijelce pošto je puno različitih natjecanja, pa ih vodim samo za europska i svjetska prvenstva, ali eto po tvojoj želji, sutra dok budem umiro od dosade na poslu negdje nakon podne, obračunat ću strijelce i dodat. danas je kasno, potrošio sam današnje vrijeme za meditaciju, na sportnet

The Phantom

The Phantom

Nema prIše.

Samo dijelimo istu strast Smile

Pierre Issa Superstar

Pierre Issa Superstar

dolazim na server oko 21.15... nadam se da ću se bar s nekim uspjeti igrati danas

bhoys

bhoys

Phantome, kad će te prestat bit strah mijenjat patch Very Happy

hawks91

hawks91

svaki put zaboravim pogledati, ali jel itko vidio da se moze namistiti stadion neki drugi?
ovaj svijetli teren od feyenoorda i onaj od psv-a sa znakovima kad udes u 16m mi idu na k lagano Very Happy

chule

chule
Admin

Jucer se jako lijepi broj utakmica odigrao. Svaka cast. U grupi a lige prvaka je jos sve otvoreno. Ceka se cavanijevo prikljucivanje i onda su 4 kluba u igri za drugi krug, mada ce feyenoord tesko nadoknaditi dva poraza od ukrajinaca. Najvise odusevljava uvjerljivo najslabija croatia koja neumoljivo gazi prema polufinalu. 
U grupi b je skoro sve rijeseno. Rangers je u drugom krugu, samo je pitanje sa koje pozicije. Monaco se nada ogromnim iznenadenjima i posrtajima werdera protiv dva najveca razocaranja natjecanja, barcelone i milana. Moram priznat da sam ocekivao prolazak bar jedne od te dvije bolesno jake ekipe.

chule

chule
Admin

Sokole, stadione namjestas kad namjestas i dresove prije utakmice. Select, pa sa l1 i r1. Ali kad tako namjestis onda ti ostane taj stadion i za sljedece utakmice pa moras da bi vratio na automatsko mjenjanje stisnut select pa kvadrat pa opet kvadrat.

hawks91

hawks91

fala druze
a feyenoordu su sanse minimalne, u prvoj od svih prilika ova koja je usla je bila najmanje vjerojatna
problemi sa realizacijom reklo bi se, izjednacena utakmica kako je napisao phantom, u drugoj sam bio bolji na pcoetku ali opet nisam uspjevao zabiti, onda je dynamo opalio strasnu kontru sa fenomenalnim udarcem na kraju i poveo, nakon toga san ja izgubia zivce i igru, frustriran neuspjehom Very Happy , potpuna dominacija dynama, moglo je zavrsit i 5:0 bez problema

Rio

Rio

mario i phantom su mi ostali
ako dođe ko nek se javi porukom

Rio

Rio

ja sam napravio sobu i cekam ali niko ne ulazi

Rio

Rio

Milan-Werder 2-1 (Van Basten 19', 83'; Krstajić 34')

Werder-Milan 0-1 (Rijkaard 67')

Nova taktika - novi rezultati
Zadovoljan sam kako sam odigro iako je i drugi mario imo prilika i drugu sam dobio slučajnim golom poslije kornera
Šteta što sam sve uprsko jučer

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 2 / 4.]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next