1.grobar88
2.bhoys (Atletico M.) (?)
3.PESKING
4.Trequartista
Ovaj forum služi isključivo u svrhu druženja zaljubljenika u PES 6, najbolju simulaciju nogometa svih vremena. Na forumu će se održavati online natjecanja, poput turnira, liga, kupova...
Go to page : 1, 2, 3
The author of this message was banned from the forum -
PESKING je napisao/la:Moj Čepi izgleda da smo si suđeni ne mogu pobjeć od tebe ni ti od mene opet drama nas čeka u kupovima hehehe
Privatne obaveze mi nisu dopustili 5 sek slobodnog vremena ni da napišem da me neće biti.SanMarco je napisao/la:Nažalost Grupa B je nakon isteka roka završena bez dvije utakmice. Pravila su jasna i jednaka za sve sudionike. Dvije pobjede bez borbe su upisane PSV-u koji je na taj način pobjednik skupine. Rokovi su dovoljno dugi, a također su podložni promjenama ukoliko se promjene traže. Bhoysa nema već nekoliko dana online, na sportnetu je vidio moju poruku u kojoj mu napominjem da su ostale još samo njegove utakmice sa peskingom i nije ništa odgovorio. Moguće da ima neki problem sa internetom ili sa slobodnim vremenom, ali nema smisla da sve stoji a mi možemo samo nagađati zašto ga nema, tako da idemo dalje sukladno pravilima.
Rok za polufinala kupa Uefa i KPK ističe večeras. Tko ne stiže odigrati naka javi pa će se rok pomaknuti.
Ja sam se sa peskingom dogovorio u 21h. Valjda neće zajebat, pa odigrajte onda vas dva, a ja ću s njim kup uefa kasnije.bhoys je napisao/la:Privatne obaveze mi nisu dopustili 5 sek slobodnog vremena ni da napišem da me neće biti.SanMarco je napisao/la:Nažalost Grupa B je nakon isteka roka završena bez dvije utakmice. Pravila su jasna i jednaka za sve sudionike. Dvije pobjede bez borbe su upisane PSV-u koji je na taj način pobjednik skupine. Rokovi su dovoljno dugi, a također su podložni promjenama ukoliko se promjene traže. Bhoysa nema već nekoliko dana online, na sportnetu je vidio moju poruku u kojoj mu napominjem da su ostale još samo njegove utakmice sa peskingom i nije ništa odgovorio. Moguće da ima neki problem sa internetom ili sa slobodnim vremenom, ali nema smisla da sve stoji a mi možemo samo nagađati zašto ga nema, tako da idemo dalje sukladno pravilima.
Rok za polufinala kupa Uefa i KPK ističe večeras. Tko ne stiže odigrati naka javi pa će se rok pomaknuti.
Malo mi je glupo da ispadam iz natjecanja, a nisam imao mogućnost ispast na pravi način...
A vidim da sam premašio samo jedan dan roka...
Go to page : 1, 2, 3
PES 6 Classic Online League » Classic Clubs » Sezona 1991/92 (izbor klubova, komentari, dogovaranje utakmica)
Similar topics