PES 6 Classic Online League
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PES 6 Classic Online League

Ovaj forum služi isključivo u svrhu druženja zaljubljenika u PES 6, najbolju simulaciju nogometa svih vremena. Na forumu će se održavati online natjecanja, poput turnira, liga, kupova...

You are not connected. Please login or register

World Cup 1994 (History of Euro & World Cup 88-06)

+7
mihovil5
Pezer
sizif
The Phantom
besho
du_zizou
Buggy
11 posters

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Poruka [Stranica 2 / 2.]

besho

Kolumbija-Nizozemska 3:2 (Aristazabal 58',Serna 90'+,Valenciano 102'-Overmars 55',R.De Boer 90'+ )

22(11) - 16(10)

53% - 47%

CK: Ronald Koeman ( NIZ )

Jedna od najboljih tekmi odigrana u classic turnirima i ligi. Prstalo je s obje strane,ljepotica od utakmice. Kolumbijci su ipak bili malo vise spretniji te idu dalje.

pistolero

pistolero

Argentina - Italija 1:2 ( Caniggia 45+ / Casiraghi 22 Massaro 103 )

11(6) - 13(9)
53 - 47

Derbi velikana odigran je vec u cetvrtfinalu gdje su se susreli Argentina predvodjena Maradonom te Italija. Pocelo je strasnim pritiskom gaucosa koji jednostavno nisu dali disati talijanima ali na sveopce iznenadenje Casiraghi zabija poslije odbijanca, kada golman samo odbija R.Baggiov udarac i to je 0-1. Kasnije se Italija opustila i sve je sjelo na svoje mjesto. Argentina je prije toga imala odlicnu sansu preko Batistute, ali i nakon gola ali Batigol je iz pozicije gdje je bio sam na nekih 7m pucao iz voleja skoro prema korner zastavici. Kad se ocekivao kraj, Caniggia poslije odbijanca zabija za 1-1. 2.pol bilo je takticko nadmudrivanje, ponajvise na sredini terena, Italija je nakon 20ak min drugog pol promjenila taktiku ali ostalo je 1-1 i oslo se u produzetke. Ulazi iskusni ali svijezi Massaro i upravo on postize pogodak u 103 vrijedan prolaska u polufinale.

Pezer

Brazil - Bugarska 3:0 (Romario 10', Ronaldo 75'+,90'+)

U: 13(9)-8(2)
P: 42%-58%
1 žuti karton - Tzvetanov(Bugarska)

pistolero

pistolero

Italija - Grcka 2:1 ( Massaro 84 Signori 105 / Dimitriadis 27 )

u: 12(Cool - 17(Cool
p: 50 - 50

Sta reci za tekmu, Grcka je od 1. do posljednje minute dominirala terenom i sami vrhunski Bucci na golu i velika doza srece su mi donijeli pobjedu. Povela je Grcka u 27min poslije katastrofalne greske u obrani Italije. Nakon toga Grcka fulava par zicera, ja mjenjam taktike ali nikako nejde. Na kraju sam sve bacio u napad i Massaro u 84 nekako zabija za 1-1. Prije toga Grki isli sami 2x 1na1 jer sam ostao samo na 2 stopera iza. U produzetku opet ista prica, ali na drugoj strani Baggio nabacuje i Signori posprema glavom za preokret. Do kraja se Italija oduprijela napadima grka i otisla u finale.

pistolero

pistolero

Brazil - Italija 1:4 ( Ronaldo 112 / Massaro 97 Donadoni 105+ 105+ Berti 116 )

u: 12(4) - 17(9)
p: 45 - 55
zk: / Casiraghi, D.Baggio

Odlicna utakmica gdje je svakome pripalo po poluvrijeme cemu je malo i kumovao lag al jebiga... Brazil odlicno stisce 1.pol ali nisu zabili pogodak, dok je 2.pol bilo ajmo reci visemanje podjednako gdje je najvecu priliku zapucao Ronaldo u 90min kada nakon katastrofalne pogreske izbija ni kriv ni duzan sam pred vratara i puca pokra gola. Junak Italije je opet kao i u polufinalu bio Massaro koji zabija nakon kontre za 1:0 nakon sto mu je povratnu ostavio Donadoni. Kako se cekao kraj 1.produzetka, Donadoni zabija za 2:0, a kako se krenulo s centra Donadoni zabija svoj 2. i ukupni 3. za velikih 3:0. Brazilu nadu vraca Ronaldo u 112, ali samo do 116 kada Berti pogadja za 4:1 i pobjedu.

chule

chule
Admin

Prvak svijeta 1994: ITALIJA / izbornik: PISTOL
World Cup 1994 (History of Euro & World Cup 88-06) - Page 2 3zaeZzH

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Strijelci:
World Cup 1994 (History of Euro & World Cup 88-06) - Page 2 Ronaldobrazil
7 - Ronaldo (Brazil)
4 - Larsson (Švedska), Tsiantakis (Grčka)
3 - Zinho (Brazil), Massaro  (Italija)

https://pes6classic.forumhr.com

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 2 / 2.]

Go to page : Previous  1, 2